Kavouras strategie

kavouras strategieEen vrij nieuwe, maar erg interessante roulettetactiek is de Kavouras strategie. Deze tactiek combineert een hoge winstkans met de mogelijkheid om flinke winsten te maken. Het is zeker de moeite om deze bijzondere strategie even door te neuzen en te kijken of hij bij jou past. Laat je daarbij niet afschrikken door de vreemde combinatie van inzetten: de Kavouras is echt heel simpel te gebruiken. In dit artikel lees je alles over deze vernieuwende strategie en de roulette spelregels.

De oorsprong van het Kavouras systeem

Veel van de bekende roulettetactieken gaan terug naar de 18e eeuw, de tijd dat roulette in Frankrijk plotseling heel groot werd. Uit die tijd hebben we de Parolis strategie, het Dozens systeem en de d’Alembert tactiek geërfd. Is de Kavouras ook twee eeuwen oud? Nee: dit systeem is pas in 2011 gepubliceerd! De fanatieke roulettespeler Kavouras heeft jarenlang gewerkt aan een systeem dat beter en makkelijker te gebruiken zou zijn dan elke andere tactiek.

De gedachte achter de Kavouras strategie

Kavouras heeft jarenlange ervaring met roulette en kent alle bestaande strategieën, en de voor- en nadelen van elk daarvan. De man heeft met deze kennis op zak zijn strategie ontwikkeld volgens de volgende voorwaarden.

  • Kavouras vond dat de kans om te winnen elke spin zo groot mogelijk moest wezen. Daarom wilde hij zoveel mogelijk getallen op de speeltafel winstgevend hebben.
  • Hij wilde dat de strategie zo’n laag mogelijk risico op grote verliezen met zich meebracht. Daarom kan je dit systeem als je wilt ook met hele lage inzetten spelen.
  • Net als bij de Martingale en verwante strategieën moest je als je won altijd je inzetten terugverdienen én winst maken. Kavouras heeft nauwkeurig bepaald met welke inzetten (eenheden) je dat voor elkaar krijgt.
  • Als een min of meer filosofische bijgedachte vond Kavouras dat de inzetten van zijn systeem chaotisch moesten wezen. Zijn redenatie? Roulette is van nature een chaotisch spel. Dus elke goede strategie daarvoor moet dat ook wezen.

Spelen met de Kavouras strategie

Bij dit systeem zet je elke spin op dezelfde bets in, met dezelfde bedragen. Eén van de doelen van de strategie is om zoveel mogelijk nummers winstgevend te maken. Daarom maakt de Kavouras gebruik van een bijzondere verdeling van inzetten over veel verschillende nummers. Geen zorgen: als je eenmaal weet op welke nummers je moet inzetten, ken je in principe de strategie.

Bedragen als eenheden inzetten

Elke spin zet je in totaal acht “eenheden”, gelijke bedragen dus, in. Zorg dat die eenheden totaal een bedrag vormen dat je je kan veroorloven te verliezen. Je hoeft je inzetten niet te verhogen of te verlagen, zoals bij het d’Alembert-systeem of de Martingale. Maar dat kán je wel doen, als je bijvoorbeeld een leuke winst maakt met de strategie. Dan is het begrijpelijk dat je ook grotere inzetten wilt plaatsen om nóg meer te winnen.

Welke bets je plaatst

Kavouras heeft zorgvuldig bepaald op welke getallencombinaties je moest inzetten om zo veel mogelijk van de speeltafel te bedekken met bets. Het kan best wat rondjes kosten voordat je deze verdeling uit je hoofd kent. Maar nogmaals: dat is het enige ingewikkelde aan deze tactiek.

  • Plaats 1 eenheid op elk van de volgende vijf splits 8 en 11, 13 en 14, 15 en 18, 17 en 20, 27 en 30.
  • Plaats 1 eenheid op de corner (carre) van de getallen 0, 1, 2 en 3.
  • Plaats 2 eenheden 2 eenheden op de dubbele straat van de getallen 31, 32, 33, 34, 35, 36.

Je hebt nu 8 eenheden verspreid over het bord. Deze exacte bets plaats je elke spin opnieuw zolang je de Kavouras gebruikt.

Je hebt dankzij de erg gespreide inzetten winst bij maar liefst 20 van de 36 getallen. Dat is 54% winstkans. Wat gebeurt er zodra je wint of verliest?

Verlies

Als je pech hebt, en één van de andere 16 getallen wordt geworpen, dan ben je al je inzetten kwijt. Er is geen manier om die terug te halen bij de Kavouras. Speel overnieuw, met exact dezelfde bets.

Winst

Als je wint, dan worden al je inzetten vergoed, en je maakt winst. Hoeveel winst?

  • Als er een getal van één van de vijf splits wordt geworpen, verdien je 18 keer je inzet. Dat geeft je een winst van 10 eenheden.
  • Als er een getal van de dubbele straat wordt geworpen, verdien je 12 keer je inzet. Daarbij heb je een netto winst van 4 eenheden.
  • Als er een getal van de corner wordt geworpen, verdien je 9 keer je inzet. Dat betekent dat je 1 eenheid aan winst overhoudt.

Conclusie

De Kavouras strategie voldoet aan de eisen van zijn bedenker. Je hebt het voordeel van een laag risico, hoge winstkans, en soms een flinke winst. Verder is deze tactiek redelijk simpel om te gebruiken. Deze nieuwe strategie biedt veel potentie voor roulettespelers om met echt geld te spelen, en zou wel eens flinke populariteit kunnen gaan genieten.

€250 + 100 FS