Roulette strategie

roulette strategieOp het moment dat je met echt geld een potje roulette gaat spelen staat er echt iets op het spel. Je wilt dan natuurlijk wel goed voor de dag komen als je geld gaat inzetten. Je wilt natuurlijk niet meteen al je geld kwijtraken door een verkeerde inzet. Gelukkig staat het internet vol met strategieën die je kan toepassen tijdens een potje roulette. Bijna geen één speler schuift meer onvoorbereid aan. Een roulette strategie zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent. Dat je weet wat je doet of wat je moet doen om te winnen. Heb je nog geen flauw idee welk systeem een succes kan zijn? Op onze site worden verschillende strategieën en de spelregels uitgelegd. Je weet zo precies welke systemen werken en je kan inzetten bij een potje roulette. De verschillende systemen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Martingale bij roulette

Eén van de populairste strategieën in het casino is de Martingale strategie. Dit systeem wordt door een groot deel van de spelers gebruikt om een potje te winnen. Bij Martingale zet je in op de 50% kansen. Denk aan rood/zwart of even/oneven. Je zet hier een euro op in. Verlies je? Dan verdubbel je de inzet? Win je dan heb je een euro winst. Je zet opnieuw één euro in op rood. populairste systeemVerlies je nu wel? Dan verdubbel je. Je verdubbelt net zolang tot je wel wint. Als je wint ga je weer terug naar je eerste inzet. Je gaat net zo lang heen en weer tot je een leuk bedrag bij elkaar gespeeld hebt. Dit kan vrij snel gaan met Martingale, maar je moet wel rekening houden met een verliesreeks. Dus zorg ervoor dat je voldoende budget hebt om telkens te verdubbelen.

Barbi systeem

Het Barbi systeem kan vrij ingewikkeld zijn als je het voor het eerst ziet. Vooral omdat je een Nieuw en Old Barbi hebt. Het systeem wordt verder uitgelegd op onze Barbi pagina. Het komt erop neer dat je op bijna alle getallen inzet. Er zijn slechts een paar getallen waar je niet op inzet. Vervolgens is de kans dat je wint ruim 80%. Het enige wat je moet hopen is dat je getal valt, maar die kans is groot. Eventueel kan je het inzet systeem combineren met een Martingale. Mocht je getal niet vallen, dan kan je het nog een keer proberen met een hogere inzet. Zorg er wel voor dat je voldoende budget hebt om een Barbi toe te passen.  Vooral als je ook nog een paar keer moet verdubbelen ben je flink wat geld kwijt.

Spelen met de Fibonaci reeks

wiskunde bij rouletteDe Fibonnaci reeks is een wiskundige getallen reeks. Deze werd ooit voor wiskunde bedacht en kan toegepast worden bi roulette. Bij Fibonacci is de reeks altijd een som van de twee voorgaande getallen. Als voorbeeld hebben we de volgende reeks gemaakt: 1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 – 377 – 610 – 987. Zoals je ziet zijn de twee voorgaande getallen altijd een som. Je begint met 1 + 1 = 2. Vervolgens zie je 1 + 2 = 3. Zo gaat de reeks telkens als som door. Afhankelijk van je budget kan je zelf bepalen met welk getal je speelt en hoe hoog het getal is waar je mee start. Bij een groot budget kan je bijvoorbeeld overwegen een groter getal als begin te kiezen. Vervolgens ga je inzetten op de enkelvoudige kansen zoals rood/zwart of even/oneven. Elke keer als je verliest schuif je een stapje op in de reeks. Je inzet wordt dus steeds hoger op rood of zwart. Win je? Dan mag je twee stappen achteruit. Win je bij je eerste inzet? Dan zet je gewoon nog een keer de eerste inzet in. Op deze manier pas je constant je inzet aan. Je leest meer over dit systeem op onze website.

Stop loss systeem

Op tijd stoppen met spelen kan de gouden schakel zijn. Vaak spelen spelers te lang door, waardoor ze hun wist er eigenlijk doorheen spelen. Dit is natuurlijk hartstikke zonde. Je hebt je best gedaan om een leuk bedrag bij elkaar te spelen en door één keer te ver door te spelen raak je alles kwijt. Gelukkig kan het stop loss systeem je helpen om wel op tijd te stoppen met spelen. Je houdt zo wel een leuk bedrag over aan een potje roulette.

Welke strategie werkt het beste?

Helaas kunnen we hier geen echt antwoord op geven. Als eerste werkt een strategie soms niet als je te weinig budget hebt. Met Martingale kan je in theorie altijd winnen. Maar als je budget te laag is verlies je. Barbi kan super goed werken, maar ook met pech kan je verliezen. Het is echt uitproberen welk systeem je lekker ligt. Het systeem dat je lekker ligt kan je in de praktijk gaan toepassen. Oefen eerst eens in de gratis modus. Als dit een succes is kan je met echt geld gaan spelen en wie weet win je dan een leuk bedrag!

€250 + 100 FS